Fredag

Jag sitter ensam i baren. Vi är utomhus och solen har gått ned för längesen. Överallt sitter människor och hånglar älskar omskapar varandra. Rakt framför mig sitter han. Han tittar på mig, studerar mig, undersöker. Och jag tittar tillbaka, studerar honom, undersöker om han är den jag vill ha, den jag behöver. Så ler han, och ger mig en öl, och jag har bestämt mig.

Han ber mig att höra av mig imorgon, och han skriver in sitt nummer i min telefon. Jag lovar honom att ringa men jag vet att jag inte kommer att göra det. Jag vill inte ha något verkligt något som kan förstöra fantasin inte när jag sitter här vid baren och kvällen gör honom vacker. Jag vill inte ha något som är på riktigt för jag vet att imorgon så är det inte samma sak då behöver jag honom inte längre och det vet han också. 

När klockan är två tittar han på mig, nickar med huvudet, och säger ”följ med mig” och jag följer med honom in till barens förråd. Det är mörkt och tyst, och vi är helt ensamma. Så lägger han händerna på mina kinder och viskar att jag är den vackraste människan han någonsin har sett och jag låter honom kyssa mig låter honom ta på mig låter honom omskapa mig för det är ju trots allt fredag och jag har redan bestämt mig. Ikväll är han allt jag behöver.

Upp